Pages

Friday, June 15, 2012

Ce sa vedem Vineri la TIFF Sibiu?

Uite ca a venit iar TIFF-ul la Sibiu, si desi programul nu e la fel de variat ca la Cluj, avem totusi destule filme la dispozitie incat sa injuram organizatorii si continuumul spatiu-temporal pentru faptul ca nu putem ajunge la toate.
S-a uitat si ArsCinematica peste lista si face urmatoarele recomandari. Pentru azi, Vineri, 15.VI.2012 avem:

 La ora patru 16:00 in Centrul Cultural Habitus (Sibiu, Piata Mica nr. 4 (subsol Biserica Catolica)) ruleaza "Toata Lumea din Familia Noastra" un film romanesc de Radu Jude, o comedie draguta bine primita si la Cluj. SFAT: mergeti la proiectiile filmelor romanesti, ca altfel in Sibiu nu o sa le mai prindeti pe marele ecran, cei de la Cinematograful Arta avand o regula nescrisa ca nu vor mai arata filmele noastre.

Tiff-ul de anul acesta are si o selectie puternica de documentare, in speta cele despre artisti, asa ca daca va intereseaza cum functioneaza mintile a doi din cei mai de vaza regizori contemporani mergeti la Teatrul Gong ca sa vedeti un documentar despre Roman Polanski la ora 18:00 si unul despre Woody Allen la ora 20:00


Sau daca nu sunteti fani documentare, aveti ocazia sa prindeti pe marele ecran doua din cele mai apreciate filme comercial/artistice al anului trecut la Centrul Cultural Habitus: We Need to Talk about Kevin (click pentru recenzie) la ora 20:00 si Tinker Tailor Soldier Spy filmul inteligent despre spioni britanici la ora 22:15.



No comments:

Post a Comment