Pages

Sunday, July 29, 2012

Mindfuckul saptamanii: Trailerul "Cloud Atlas"

Primele doua minute din acest trailer nu m-au impresionat deloc. Oh, yeah, inca o drama semikitchoasa a la "Extremely Loud and Incredibly Close" despre destine imbarligate si iubiri care supravietuiesc decenii si oameni care se exprima foarte poetic. Cat de...necesar.

Dar apoi urmatoarele cuvinte pe ecran: "From the creators of The Matrix Trilogy and the director of Run Lola Run", si totul devine....priviti singuri:


Wow!

The Fountain + Matrix+ Dark City +Blade Runner+Terrence Malick?

Cum poate asta fi un singur film? Are 164 de minute, dar si asa? Parca sunt trailerele de la 10 filme minunat tesute impreuna.

E awesome la pachet, cu Tom Hanks, Susan Sarandon, Ben Wishaw, Jim Sturgess, Hugo Weaving, Hugh Grant si Jim Broadbant.

Asa de mari sunt sansele sa fie o chestie pretentioasa care se ia prea in serios si care predica despre puterea iubirii mai rau ca si Coelho, dar asa nu-mi pasa in momentul de fata.

Chestia asta trebuie vazuta.

7 comments:

  1. To be honest, asteptam cam de un an un first look. Stiam ca romanul e pure awesomeness si cand am vazut ce regizori si-au dat mana sa-l ecranizeze am zis ca-i musai.

    ReplyDelete
  2. acum ma gandesc daca sa citesc romanul inainte sau dupa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Din acel cocktail Fountain + Matrix+ Dark City +Blade Runner+Terrence Malick cred ca mai lipsea un + Crash

      Delete
  3. wow, mindfuck indeed. mersi de informare. Si trailerul are 5 minute. ma intreb daca o miniserie nu ar fi fost mai potrivita pentru continut.

    ReplyDelete
  4. m-am gandit si la varianta asta, dar cred ca e important ca varietatea de povesti si destine sa fie legate intr-o singura unitate.

    in schimb the dark knight rises ar fi facut o miniserie ok.

    inca nu am vazut "crash", dar da stiu la ce te referi, crash sau babel

    ReplyDelete
    Replies
    1. da, ai dreptate, crash sau babel. luand in considerare paralela cu The Fountain, cred ca lui Rutzky nu-i va surade ideea prea tare :D. Si avand in vedere ca simt ca am nevoie de speranta zilele astea, cred ca ar fi o idee buna sa citesc romanul...

      Delete
  5. sa-mi zici cum ii daca il citesti

    ReplyDelete