Pages

Tuesday, November 15, 2011

Trailerul zilei: Snow White and the Huntsman

Din seria filmelor "hai sa luam basme si le facem cool si edgy si gothice si alte adjective care vand" in curand vom avea de admirat, nu unul ci doua interpretari a basmului "Alba-ca-Zapada". Unul se numeste "Mirror, Mirror" e cu Julia Roberts in rolul reginei malefice, e inca in stadiul de filmare sub regia lui Tarsem Singh, care a regizat si "The Cell" si "The Fall", deci putem fi siguri ca va fi plin de imagini suprarealiste. supracolorate si "metaforice".

Dar mai intai vom avea "Snow White and the Huntsman" in care Chris Hemsworth va arunca cu topoare nu ciocane si se va indragosti de Alba-ca-Kristen Steward, desi i se ordonase sa o omoare de Charlize Theron.
Ma asteptam la tratamente vizuale gothico-pseudoerotico-twilightiene provocatoare de orgasme in audiente feminine pre-pubescente, dar trailerul ne promite un epic fantasy adventure film abundent cu scene de razboi medievale cu o multitudine de elemente supranaturale tolkiene si o Alba-ca-Lama-de-Pumnal razboinica.
Stiu ca am mai gresit in interpretarile de trailer, dar data asta cred ca exista o sansa sa nu parasim filmul dezamagiti.

Si acum cu muzica furata din Tron: Legacy, trailerul

3 comments:

  1. De ce nu i-au spus simplu Cronicile Albei ca Zapada?

    ReplyDelete
  2. cred ca anne rice detine dreptul de autor asupra formulei "cronicile cuiva"

    ReplyDelete
  3. Si eu am vrut sa pun trailerul asta!!!! Great minds think alike... asa ma duce cu gandul la "Red Riding Hood" toata nebunia asta .... poate legatura cu regizoarea de la red riding hood(also twilight) si kristen stewart...

    ReplyDelete