Pages

Tuesday, October 11, 2011

Don't Be Afraid of the Dark - del Toro non del Toro


Produs de Guillermo del Toro (care insa nu regizeaza), filmul promitea a fi horror-ul anului, trailer-ul cel putin promitea un El Laberinto del Fauno foarte, foarte infricosator, dar finalmente, desi ne este prezentat un produs decent, filmul nu a redefinit genul si, din pacate, nu e urmat de nopti nedormite.
Sally: What are you?
Voices: …hungry…
Sally (interpretata de Bailee Madison), o fetita de vreo 9 ani, e trimisa de mama ei divortata sa locuiasca cu tatal si noua lui prietena. Un cuplu de arhitecti-renovatori, acestia se muta intr-o vila veche cu scopul de a o restaura si vinde. Lasata sa se plimbe de capul ei, Sally descopera un beci ascuns, si cand nu e nimeni in jur aude soapte dintr-o soba. Ca orice copil normal de varsta ei, nu se sperie absolut deloc, ci decide sa se imprieteneasca cu posesorii vocilor. Acestia insa au planuri mai putin amiabile.
Despre regie si actori ce se poate spune?
Dupa cum spuneam, Guillermo del Toro iarasi

2 comments:

  1. Esti indreptatit sa ai asteptari de la del Toro dar nu mi-as face iluzii cu fiecare proiect pe care-si pune numele. De multe ori asta inseamna doar ca sunt un pic mai mult decat average. Omul e un bun teoritician si un artist vizionar dar multe din chestiile astea sunt proiecte de productie si manevre publicitare. E o abundenta de filme horror facute de protejatii sai si tare greu mai vad ca cineva sa mai rescrie genul.. Julia's Eyes a fost stylish si eficient ca thriller dar greu mai bagi in sperieti pe cineva. Probabil ca o sa-mi placa Don't be Afraid dar ramane de vazut cat de mult.

    ReplyDelete
  2. del Toro a dezamagit cu Orfelinatul si cu Julia's Eyes. oricum in filmele horror nicio mutare nu se lasa cu liniste :)

    ReplyDelete