Pages

Saturday, October 8, 2011

Trailerul zilei: The Raven

Din seria filmelor care iau povesti clasice si le fut brutal pana nu le mai recunosti, vine "The Raven", de regizorul care a facut "V for Vendetta". O corcitura Vidocq, Fratia Lupului, From Hell si poate chiar Guy Ritchie's Sherlock Holmes, filmul il urmareste pe nimeni altul decat Edgar Allan Poe (jucat sec de John Cusack) care face echipa cu un inspector al politiei cand un criminal in serie imita crimele din povestile autorului.
Daca as fi avut 13 ani probabil as fi fost super-hyped de acest film, dar momentan imi pare foarte neinteresant. Vom vedea.Aspect al filmului care insa totusi mi-a starnit interesul sunt posterele:

Unul minimalist, fundal rosu cu o pata neagra in forma de corb sangerand pe titlu:


Si un al doilea din scoala Ralph Steadman, desi inca nu am reusit sa determin daca chiar el e autorul sau doar cineva care il imita bine. Oricum ar fi, rezultatul e de apreciat. Din nou o abordare minimalista, cu un titlu scris parca cu disperare in sange, si o pata rosie-neagra care aminteste de o pasare. Posterul se potriveste perfect cu tema de violenta si nebunie macabra.

1 comment:

  1. Tin sa te contrazic ca al doilea numai minimalist nu este :P
    Primul e superb.
    La film cred ca o sa ma cac pe mine de frica, desi trailerul iar mi-a cam spus toata povestea....

    ReplyDelete