Pages

Tuesday, November 8, 2011

O mica suparare

De ce? De ce? Doamne, de ce?
De ce exista asta:
















Da. Adam Sandler joaca intr-o comedie unde interpreteaza nu doar rolul unui barbat ci si a surorii sale gemene. Deja rad ca lacrimi. Nu, sincer! Mi-am pierdut complet mintile la cat de retardata e lumea in care traim, si nu ma pot opri din ras. Noroc ca am tuica de Zalau de la tata, si poate ma va calma vreo juma de litru destul incat sa scriu asta.
Cand am vazut parodia la trailer la South Park acum cateva luni in episodul in care Stan isi da seama cat de cacat sunt de fapt unele filme, credeam ca e o parodie dupa filmele tampite facute de actorii din categoria lui Sandler si fratii Wayan. Nu credeam ca e chiar serios. (Bine, nici "Gulliver's Travels" cu Jack Black nu credeam initial ca exista de adevaratelea). Dar nu! Filmul exista. Cineva a zis ca Adam Sandler imbracat in femeie e o idee buna, La fel cum Eddie Murphy imbracat in femeie in "Norbit" a fost o idee buna si de succes. Si "Big Momma's" 2 si 3 au fost idei buni, si filmele lui Tyler Perry cu Madea au fost o idee buna, si Jim Carrey intr-un film cu pinguini a fost o idee buna, si "White Chicks"a  fost i aidiebaejbb  buabnvialjnvklnb\klf;cas cfkljdfb hdlsnvb;ld\ejs flk\jdb\dc;xklcfgpojughlkfnbkghfkl/ jhkhx;lkndh fsla\jmr;lmgnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn AAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!

Aveti ceva tare?
I blame you Robin Williams!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Adica "Mrs. Doubtfire" a fost un film fain, dar pentru toate filmele retardate bazate pe aceeasi premisa care au pornit din cauza lui, nu a meritat.

Si ce...ce ziceam in postul de acum cateva zile cu "10 filme care mi-au bla-bla-bla"? Ca e greu sa gasesti un film care sa trateze serios subiectul unui barbat imbracat in femeie?

Sincer? Ce naiba? Adica daca ar fi bun, ar insemna ca ar functiona macar unele din poante si daca nu ar fi sora geamana a lui Sandler, ci doar sora, si ar fi o actrita sau chiar si alt actor in rolul ei. Adica umorul iese din situatii, din personaje, din neintelegeri. NUUUUUUUUUUUUU! Umor inseamna Adam Sandler cu o peruca si tzatze false. Absentii de cerebel care rad la filmul asta, nu ar rade daca ar vedea acelasi cacat cu alt actor. Dar pentru ca Adam Sandler vorbeste pitigaiat e amuzant. PEntur ca e amuznt sa teuiti la cacaiytiaiohnvn wjl nfkisbwkjcaen;io\jhn;lhruohrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.

Dar ok. Unii se uita la aceste filme, si nu e treaba mea. Gusturile nu se discuta si nu pot sa hotarasc eu ca acei oameni carora le plac aceste filme sunt niste retardati tampiti fara creieri care nu merita sa se fi nascut care disturg lumea care is ultimul jeg care aisgura ca numa cacaturi vom primii in continuare care se uita la in bloc si  x factr va omor pe toti tampitilor va ucid ca scot ochii sa nu mai puteit vedea filme din astea am sa va supun la 100 de ore detarkovsky muriti muritimutimumuritimutiriMUIRITIYMURRITIMURITI.

Si pentru ca acesti cetateni de seama au acest umor aparte, studiourile stiu ca fac bani pe seama lor, continua sa finanteze aceste filme, pe care actori ca si Adam Sandler le accepte fericiti pentru ca si-au distrus sistematic sansele de avea roluri bune, si pentru ca trebuie si ei sa-si plateasca cocaina si prostituatele cu ceva. Chiar daca era o sansa de salvare la un moment dat, caci au demonstrat ca au talent in filme precum "Punch Drunk Love" si "Reign Over Me" si "Funny People" si "Eternal Sunshine of the Spotless Mind" si "The Man on the Moon" si...si...si...DE CE PINGUINI IN PULA MEA? PINGUINI DANSATORI? TI-AM IERTAT "YES MAN", CA ERA CU ZOOEY, DAR DE CE IAR FILME TAMPITE JIM? DE CE? E CU PINGUINI! SI BESINI! CUM AI PUTUT SA FI DE ACORD? CUM AI PUTUT SA CITESTI SCENARIUL SI SA ZICI CA E OK? NU BUN, OK? CUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUM?

Dar e ok. Sincer. Pot trai cu asta. Da, recunosc m-am uitat la trailer (uitati-va si voi daca vreti, UITATI-VA!) din pur masochism, dar in rest ma voi preface ca acest film nu exista. Nici macar nu voi citi recenziile care vor fi toate proaste, pentru ca nu e nimic ce poate spune oricine despre el care sa se apropie de parerea mea proasta despre el. Si o sa treaca si asta e. Dar o chestie nu am sa o inteleg. Se regaseste intr-un clip din film pe care l-am vazut pe IMDb, motiv pentru care nu am putut sa-l pun aici. Si anume asta



Da. Ala e Al Pacino. Al Pacino joaca in acest film. Da si Katie Holmes joaca intr-un film care nu i se potriveste deloc, dar Katie Holmes e proasta, si netalentata (deci cumva tot intra in decor). Dar Alfredo 'Fucking' Pacino? Nu imi dau seama de ce e el in acest film. Si nu e un cameo. Nu. Se joaca pe sine. Si e indragostit de Jill, de femeia jucata de Adam Sandler. Pentru ca aparent in parerea scenaristului Al Pacino e tampit (sa aiba si publicul cu cine se identifica).
Sa fie banii? Nu cred. Si da, cariera sa nu e tot acolo unde era o data, dar in ciuda la "88 Minutes" si "Righteous Kill", nu e intr-un punct rau. Nu e cea mai stralucita perioada, dar tipul face bine. Deci nici asta nu e.

Cred ca efectiv a vrut sa incerce sa joace intr-o comedie, si pentru ca habar nu are cu ce se mananca a crezut ca astea sunt comediile contemporane. Ca asa te arati unui public tanar.

Sau poate e senil.

E posibil.

Are 70 de ani.

Vreau sa cred ca asta e. E senil. Si drogat.

Adica scena cand tipa ii distruge Oscarul...Da! Exact! Tot ce a insemnat acel Oscar e distrus acolo.
Altceva ce sa mai zic? Nu avem ce face. Strumfii si Yogi Bear au ajuns in secolul 21, si danseaza, Jim Carrey s-a hotarat ca se pisa pe talentul pe care ni l-a demonstrat si danseaza cu pinguini, si Al Pacino danseaza cu Adam Sandler imbracat (prost) in femeie. Al Pacino. Cu Adam Sandler. Imbracat in femeie. Al fucking pacino cu adama fucking retard cunt dface sandleri in facuking fmeiemrein oscar pula mea dansajnailhnia ln\;ie jfnobeljkfblulkn iklkjlnk

6 comments:

  1. Na marchize, Al fuckin' Pacino !!! =))) ahahahahahahahahahaha

    ReplyDelete
  2. Eram sigur ca o sa comentezi. :)) I reserve judgement for when and if I ever see this movie. Dar probabil imi va crea o stare de anger pe care nu o voi putea controla :)

    O singura obiectie am. "Cred ca efectiv a vrut sa incerce sa joace intr-o comedie, si pentru ca habar nu are cu ce se mananca a crezut ca astea sunt comediile contemporane. Ca asa te arati unui public tanar." Nu cred ca asta e motivul. Poate fi unul si mai idiot sau convoluted dar cred ca nu e asta

    ReplyDelete
  3. si ce te face sa spui asta? adica pe ce e bazata aceasta obiectie?

    ReplyDelete
  4. Obiectia e bazata pe o anumita impresie pe care mi-am format-o despre el, inclusiv dintr-o carte cu interviuri cu el, primita cadou de la voi. Impresia fiind ca tipul este de prea mult timp in industria asta, si nu doar film, teatru...training pe scenele din New York in 60's si 70's, plus iubirea pe care o are pentru Shakespeare..ca sa nu poata avea o perceptia a ceea ce sunt comediile contemporane, astfel incat sa poata judeca un script sau o idee. Din nou, nu spun ca alte motive dubioase nu se pot gasi (si ma macina si pe mine care sunt motivele care il duc pe de Niro si Hoffman la Meet the Fockers si pe Pacino la Jack&Jill), dar sigur nu e asta motivul. :) hope that answers your question

    ReplyDelete
  5. Din acelasi motiv pentru care actorii/cantaretii si orice oameni ajung la fame-fortune-glory si apoi o iau pe ulei, la fel si Pacino,DeNiro si Hoffman. Pura plictiseala. Serios

    ReplyDelete
  6. Sunt de acord cu ce zice marqui pentru ca si eu i-am citit cartea biografica. Tipul vrea probabil sa se reinventeze in genul lui de Niro, care a avut destul de mult succes in comedie chiar daca a dat si niste rateuri. De acord ca filmul cu Sandler e o idee stupida si as fi preferat ca Pacino sa nu se implice. Totusi nevandu-l inca nu ma pronunt vehement.
    Mai e si chestia ca Al nu mai are nimic de dovedit. Oscarurile nu inseamna nimic pentru el, o singura data si-a dorit unul, in tinerete si nu l-a primit. Parerea lui e ca la Oscaruri "iti vine randul" asa ca distrugerea simbolica a unui premiu carieristic nu-l afecteaza nici cat negru sub unghie. Omul are nevoie de niste distractie.

    ReplyDelete